TACK!

Stort tack till Ann Forsell! 

Ann Forsell - HälsAnn by Me!

Vilken fantastisk kväll du gav oss Ann! Så otroligt intressant och vi är alla så glada att vi kunde vara på plats och verkligen få se och höra om dina maskiner. Något som kan vara svårt att förstå utan att ha sett och hört ordentligt om vad dom kan göra för var och en. Din presentation var pedagogisk och enkel att förstå.


Att vi alla dessutom fick möjligheten att prova var verkligen en bonus! Så generöst och vi var alla så tacksamma för allt! 


Nu förstår vi bättre att dina maskiner kan hjälpa till på väldigt många sätt. Allt från att boosta kroppen för att hålla längre, ha en bra immunförsvar och helt enkelt må så bra som det går. Att den dessutom kan användas för en mängd olika saker som vi människor kan ha problem med är också helt fantastiskt och att resultaten blir så bra! Som svårigheter att sova, värk av olika slag, psoreasis, klimakterie, artros, fettreducering, öka kollagen, ryggproblem och så mycket mer! 


För dig som vill veta mer och om vad den kan göra för dig så ta kontakt med Ann! Magdalena Lundgren - Creative Rooms by M

Magdalena är en mästare på att förvandla utrymmen med enkla medel! Kreativt och med ett tänkande utanför boxen blir utrymmen precis så som man önskar. Allt från det lilla projektet hemma till stora förvandlingar för företag. Med siktet inställt på att skapa harmoni eller något som lyfter energin så lyckas Magdalena med alla utmaningar.


Ett tips är att boka upp henne för att se vilken förändring ni skulle kunna åstadkomma tillsammans!


IMG_6515
IMG_6474
IMG_6503
IMG_6500
IMG_6469
IMG_6418
Jenny_Möller
SannaEnkenberg

Vill du också föreläsa?Bli medlem


Genom att bli medlem i nätverket28 får du möjlighet att stärka kvinnor i yrkeslivet och samarbeta med andra kvinnor i olika branscher, även konkurrenter. Du kan utbyta erfarenheter och vara varandras bollplank, samt prova nya grejer och ha kul tillsammans. Dessutom får du möjlighet att föreläsa för nätverket och bidra till att stärka kvinnorna i samhället.

Medlemskap 1.


Det här medlemskapet är för dig som gillar att samarbete och samverka, som vill ha personlig utveckling och som bygga fler affärer för din verksamhet. I medlemskapet ingår våra träffar, föreläsningar och möjlighet för dig att marknadsföra din verksamhet på flera olika sätt. Det här medlemskapet är en för dig som har ett företag, för dig som jobbar som konsult eller för dig som planerar att starta upp ditt företag

Medlemskap 2.


Det här medlemskapetär för dig som vill utvecklas och bredda ditt kontaktnät, som vill inspireras och skapa nya möjligheter till samarbeten eller att samverka på olika sätt. Här får du föreläsningar, personlig utveckling och ett brett kontaktnät att ge och få kunskap och erfarenhet ifrån. Det här medlemskapet kan vi rekomendera för dig som vill bygga vidare på din karriär, hitta nya spännande möjlighet.