TACK!

Stort tack Novareko Redovisning!

Så uppskattat och lärorikt!


Stort Tack Marie Forslund för gårdagens inspiration! ❤️

Ett ämne som ekonomi var högt uppskattat! Många funderingar fanns det och det som är så utmärkande för våra träffar är att det är ett så härligt nyfiket engagemang varje gång!


Att Marie började plugga när hon var 30 år var det nog inte många som visste. Det är starkt jobbat då du också hade familj och tre små barn hemma och 1999 tog du examen som Civilekonom på Mälardalens Högskola.


Den "lilla" byrån som nu är 7 personer och som är personliga och har hög kunskap, men som också verkligen vill hjälpa sina kunder med att komma med råd innan man behöver dom. Allt för att ditt företag ska utvecklas ekonomiskt på bästa sätt.


För dig som letar efter en redovisningsbyrå med många tjänster och personlig touch, ta kontakt med Marie :)

IMG_6515
IMG_6474
IMG_6503
IMG_6500
IMG_6469
IMG_6418
Jenny_Möller
SannaEnkenberg

Vill du också föreläsa?Bli medlem


Genom att bli medlem i nätverket28 får du möjlighet att stärka kvinnor i yrkeslivet och samarbeta med andra kvinnor i olika branscher, även konkurrenter. Du kan utbyta erfarenheter och vara varandras bollplank, samt prova nya grejer och ha kul tillsammans. Dessutom får du möjlighet att föreläsa för nätverket och bidra till att stärka kvinnorna i samhället.

Medlemskap 1.


Det här medlemskapet är för dig som gillar att samarbete och samverka, som vill ha personlig utveckling och som bygga fler affärer för din verksamhet. I medlemskapet ingår våra träffar, föreläsningar och möjlighet för dig att marknadsföra din verksamhet på flera olika sätt. Det här medlemskapet är en för dig som har ett företag, för dig som jobbar som konsult eller för dig som planerar att starta upp ditt företag

Medlemskap 2.


Det här medlemskapetär för dig som vill utvecklas och bredda ditt kontaktnät, som vill inspireras och skapa nya möjligheter till samarbeten eller att samverka på olika sätt. Här får du föreläsningar, personlig utveckling och ett brett kontaktnät att ge och få kunskap och erfarenhet ifrån. Det här medlemskapet kan vi rekomendera för dig som vill bygga vidare på din karriär, hitta nya spännande möjlighet.