Novareko Redovisning AB

Oss kan du alltid räkna med!


Marie Forslund

Oss kan du alltid räkna med!

Med hög service och kvalitet följer vi frekvent - tillsammans med dig som kund - upp hur ditt företag går. Detta gör vi bland annat genom ett månadsbrev. Vilka administrativa tjänster som behövs i just Er verksamhet avgör Ni! Tillsammans skräddarsyr vi en lösning som passar dig och ditt företag.

Novareko Redovisning AB är en fullservicebyrå inom ekonomi och administration som startade 2010.  Vi är sex medarbetare, varav fyra är auktoriserade redovisningskonsulter med mångårig branschvana. Vi bistår mindre och medelstora företag med de uppgifter en ekonomifunktion normalt utför.


Vi erbjuder

Redovisning

Vi på Novareko hjälper dig med hela eller delar av bokföringen. I den löpande bokföringen ingår allt från att bokföra och betala leverantörsfakturor till att skicka ut kundfakturor och påminnelser.

Bokslut & Årsredovisning

Vi upprättar bokslut, årsbokslut och årsredovisningar. Om du sköter din redovisning själv och bara vill ha hjälp med denna del, så står vi naturligtvis till tjänst.

Lämna det till oss så får du tid över att göra vad du själv gör bäst.

Lön

Att lönehanteringen blir rätt i ditt företag är viktigt.

Vi hjälper till med löneberedning, hanterar reseräkningar och utlägg, rapporterar kontrolluppgifter och allt annat som hör till din lönehantering.

Deklaration

Vi upprättar deklarationer till alla bolagsformer.

Novarekos kvalitetsstämpel garanteras genom Sveriges Redovisningskonsulters Förbund, SRF

Adress: Retortgatan 6, 721 30 Västerås   

Tel: 021-440 21 00 

E-post: info@novareko.se

Marie Forslund - Novareko Redovisning AB

unsplash