VÅR STORY

Efter en fråga ute på sociala media om det fanns något kvinnligt nätverk i Västerås, öppet för alla så var responsen galet stor.


Kommentarerna som dök upp var "Så kul! När startar det?" "Äntligen, vi hade ett förut men det verkar inte vara aktivt" "Så roligt, vart anmäler man sig" osv osv så på väldigt kort tid så hade vi över 300 personer som visat sitt positiva intresse!


Då förstod vi att här fanns ett behov i Västerås och istället för att sitta still i båten och bara låta en önskan därute rinna ut i sanden så valde vi att starta upp vårt nätverk.


Syftet är att utveckla det vi redan är bra på, att inspirera och bygga mod, att skapa samarbeten och affärer tillsammans som gör att vi bygger ett starkt Västerås.


Och det är något vi gör tillsammans så har du en story eller ett ämne du brinner för, eller om du vill vara med och medverka på något sätt så kontakta oss.


Vi behöver bli fler!


Nätverk28


Nätverk28 är ett nätverk för alla kvinnor i Västerås. Syftet är att utveckla och skapa fler samarbeten och affärer. Det gör vi genom att inspirera, bygga mod, relationer och jobba med ledarskap. Dela med oss av erfarenheter och kunskap. Allt detta bidrar till att vi bygger ett starkt Västerås.

Evenemang


Vi ses en gång i månaden och det är den 28 varje gång vilket är lätt att komma ihåg och också därför som vi heter Nätverk28. Vårat namn är något som vi alla jobbade hårt med att gemensamt ta fram. Våra träffar är mycket uppskattade med hög energinivå, kunskap, glädje och nätverkande.

Medlemskap


Nätverk28 är öppet för alla kvinnor som vill mer här i livet. Vill du få möjligheten att visa och presentera ditt företag, dina produkter och tjänster? Vill du hitta fler samarbeten? Vill du få inspiration och ny energi? Vill du utveckla ditt ledarskap? Har du en affärsidé du vill utveckla? Eller vill du helt enkelt bara träffa nya kontakter?

Kontakta oss via formulär

 
 
 
 

Eller med övriga uppgifter nedan...